Digitálny refraktometer ideálny na analýzu šalátových dresingov, syrov, korenia, nakladanej zeleniny, konzervovaných potravín, mlieka, džúsov, energetických nápojov, polievok, soľanky a srvátky.
Digitálny refraktometer na stanovenie sacharózy v ovocí, energetických nápojoch, pudingoch, sójovom mlieku, šťavách, džemoch, marmeládach, mede, polievkach, želé, tofu a korení.
Časovo obmedzená ponuka:
287,82 €
(s DPH)
319,80 €
-10%
234,00 € bez DPH
HI96801
Technické špecifikácie
Rozsah | Obsah cukru: 0 až 85 % Brix; Teplota: 0 až 80 °C |
Rozlíšenie | Obsah cukru: 0,1 % Brix; Teplota: 0,1 °C |
Presnosť | Obsah cukru: ± 0,2 % Brix; Teplota: 0,3 °C |
Napájanie | 9 V batéria |
Optický systém | žltá LED |
Prostredie | IP65 |
Teplotná kompenzácia | v rozsahu 10 až 40 °C automatická |
Rozmery | 192 x 104 x 69 mm |
Hmotnosť | 420 g |
Rozsah dodávky | Prístroj, batéria, návod a certifikát kontroly kvality výrobcom |